Vævet

 

Levetid er en vigtig parametre for dacron storsejl, men lige så højt vægtet er håndtering og ydeevne. Storsejl kan syes med flere forskellige sejlpindkonfigurationer, fra helt gennemgående til kun relativ korte pinde i hele sejlet. Til tursejlads på både hvor salingshornet ikke er vinklet over 10-15 grader anbefaler 4-6 helt gennemgående sejlpinde, antallet afhængig af sejlets størrelse.

Vi bruger til Performance Cruising den samme type dacron som vores kapsejladssejl, samme tætte vævning i samme stabile garner. Overflade behandlinger er dog blødere for tilgodese let håndtering.
Den stabile dug medvirker tila t sejlet kan holde sin facon i højere vindstyrker og dermed formindske krængning og som en biting, øge farten.

Et Quantum Cruising sejl er syet til ambitiøs sejlads. Kraftige og stærke syninger overalt. Ekstra lag under sejllommer, kraftig webbing og stålring i alle barme og nem justerbar lidseline.

Sejlet leveres med tapede sejlpinde, cunningham, sejlnummer, sejllogo, ticklers, sejsinger, slæder i forliget og sejlpose.

Du kan se vores udvalg af forskellige sejltyper til tursejlads her.

 
Kontaktinformation © Quantum Sail Design Group  Amager Strandvej 50  2300 Kbh. S  Telefon: 7026 1296 
/ E-mail: info@sejl.dk