Hydranet

 
  • Crosscut Hydranet
  • Fusion Radial Hydranet

    Levetid er en vigtig parametre for Hydranet storsejl, men næsten lige så højt vægtet er håndtering og ydeevne. Storsejl kan syes med flere forskellige sejlpindkonfigurationer, fra helt gennemgående til kun relativ korte pinde i hele sejlet. Til tursejlads på både hvor salingshornet ikke er vinklet over 10-15 grader anbefaler vi 4-6 helt gennemgående sejlpinde, antallet afhængig af sejlets størrelse.

    Den stabile Hydranet dug medvirker til at sejlet kan holde sin facon i højere vindstyrker og dermed formindske krængning og som en biting, øge farten.

    Hydranet er basalt set i crosscut versionen (vandrette baner), det samme sejl som en Performance Crusing. Men for at stabiliserer dugen yderligere, er der for hver ca. 5 mm indvævet en spectra fiber. Spectraen gør også at sejlet næsten er umuligt at rive stykker. Dugen er den foretrukne for mange langtursejlere.


  • Hydranet Crosscut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores bedste anbefalinger er kunderne som sejler verdenshavene tyndt med Hydranet sejl.
Christian Liebergrenn som sejlede kloden rundt singlehand i sin Sagitta 35. 
"Oceans of Hope", en Challenge 67 på jordomsejling med Sclerose ramte besætningsmedlemmer.
Og ikke mindst familien Beha som har beriget os med flotte fortællinger fra "Havana"

 

 

 

 

 

 

 Fusion Radial Hydranet

 Til lidt større både, fra omkring 30 fod og op, kan sejlet få endu mere stabilitet ved at anvende  Fusion Radial skæring sammen med en Hydranet dug som specilet vævet til at optage belastninger i kædetrådsretningen (den lang led på dugen). Ved radialskæring anvender vi ofte forskellige dugvægte i sejlet, kraftigst ved agterliger hvor de største belastninger og tyndere mod forliget for at spare vægt og lettete håndtering.Hydranet Radial
Fusion Radial skåret storsejl

 

 

 

 

 

 

Et Quantum Hydranet sejl er syet til ambitiøs sejlads. Kraftige og stærke syninger overalt. Ekstra lag under sejllommer, kraftig webbing og stålring i alle barme og nem justerbar lidseline.

Sejlet leveres med tapede sejlpinde, cunningham, sejlnummer, sejllogo, ticklers, sejsinger, slæder i forliget og sejlpose.

Du kan se vores udvalg af forskellige sejltyper til tursejlads her.

 
Kontaktinformation © Quantum Sail Design Group  Amager Strandvej 50  2300 Kbh. S  Telefon: 7026 1296 
/ E-mail: info@sejl.dk