Hydranet

 
  • Crosscut Hydranet
  • Fusion Radial Hydranet

    Levetid er den vigtigste parametre for Hydranet forsejl, men næsten lige så højt vægtet er håndtering og ydeevne. Hydranet anvendes både til rulle/rebe forsejl og til krogede forsejl. Den stabile Hydranet dug medvirker til at sejlet kan holde sin facon i højere vindstyrker og dermed formindske krængning og som en biting, øge farten.

    Hydranet er basalt set i crosscut versionen (vandrette baner), det samme sejl som en Performance Crusing. Men for at stabiliserer dugen yderligere, er der for hver ca. 5 mm indvævet en spectra fiber. Spectraen gør også at sejlet næsten er umuligt at rive stykker. Dugen den foretrukne for mange langtursejlere.


  • Hydranet Crosscut

    Crosscut Hydranet rullegenua

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Fusion Radial Hydranet

 Til lidt større både, fra omkring 30 fod og op, kan sejlet få endnu mere stabilitet ved at anvende  Fusion Radial skæring sammen med en Hydranet dug som specielt vævet til at optage belastninger i kædetrådsretningen (den lang led på dugen). Ved radialskæring anvender vi ofte forskellige dugvægte i sejlet, kraftigst ved agterliget hvor de største belastninger er og tyndere mod forliget for at spare vægt og lettete håndtering.Hydranet Radial
Fusion Radial skåret rullegenua

 

 

 

 

 

 

Et Quantum Hydranet sejl er syet til ambitiøs sejlads. Kraftige og stærke syninger overalt. Ekstra lag under sejllommer, kraftig webbing og stålring i alle barme og nem justerbar lidseline.

Sejlet leveres med forlig passende til rulleforstag eller med Wichardhager, ticklers, sejsinger og sejlpose.

Du kan se vores udvalg af forskellige sejltyper til tursejlads her.

Feedback fra en af vores kunder:

 

Hej Jan
 
Lige en lille feed back fra en tilfreds kunde !
Jan, du har fremstillet et fantastisk sejl, der fuldstændig ændrer fornøjelsen ved at sejle vores båd. Den er nu super hurtig, båden kan trimmes i fuld balance og konkurrenterne står, nu med kikkert fordi vi er så langt foran !, og kigger efter hvilket sejl det lige er vi har fået monteret siden det pludselig går så stærkt ..... Alt dette selvom det endda "blot" er et radialskåret spectra forstærket cruising sejl .... Tør slet ikke tænke på hvad vi ville have oplevet med et mere avanceret sejl !!!
Tak for en super løsning !
 
Med venlig hilsen
Steen Winkler 

 

 
Kontaktinformation © Quantum Sail Design Group  Amager Strandvej 50  2300 Kbh. S  Telefon: 7026 1296 
/ E-mail: info@sejl.dk