Om Quantum

 

Passion, præcision og præstation kendetegner sejl fra Quantum Sails. Uanset formål står vores sejl for den perfekte sammensmeltning af styrke og finesse. Ethvert sejl er unikt og omhyggeligt designet til at møde sejlerens behov.

 

Lidt fortid:

Dan-Sails blev grundlagt i marts 1979 af Jan B. Hansen.

Vores mål har fra første dag været at levere sejl af højeste kvalitet, syet af de bedste materialer, med høj håndværksmæssig finish og i et design og materialevalg tilpasset den enkelte sejlers behov.

Vi har i de mere end 30 år levet op til vor målsætning. En stadig større kundekreds kan bevidne det.

Lidt nutid:
Men inden for de seneste år er udviklingen af sejl og sejlduge gået meget stærkt og vi kan se fremstillingen af sejl tydeligt er ved at blive opskilt i A og B division. Selv for et sejlloft som vores, som hører til blandt de relativ store i Danmark, har det været meget resourcekrævende at holde sig ajour med den teknologiske udvikling.
Fordi vi vil være med blandt de bedste tog vi i sommeren 2001 de naturlige konsekvenser af dette og indtrådte i et samarbejde med den internationale kæde af sejlmagere "Quantum Sail Design Group". Gruppen består af mere end 60 sejllofter, spredt over alle kontinenter.

Valget faldt på Quantum, fordi deres ambitionsniveau og grundfilosofi er helt sammenfaldende med vores: Vi ønsker, uanset omkostningerne, at sy sejl vi kan være stolte af. Intet skal være uprøvet, enhver sten skal vendes, i jagten på det perfekte sejl.
På den korte tid siden starten af Quantum (1996) har de opnået imponerende resultater på kapsejladsbanerne. Et par eksempler: OL i Sidney 1 guld, 1 sølv og 2 bronze. OL i Athen 2 Guld, 2 sølv og 2 bronze. VM i TP 52, J 24, J 80 og J 22. Et bevis for at filosofien bag Quantum Sail Design Group er rigtig.

Mange af de erfaringer som er vundet på kapsejladsbanerne, kan bruges til "almindelige" tursejl. Tursejleren fortjener at bådens sejlegenskaber bliver bedst mulige, at båden er i ordentlig balance, at du kommer først til den bedste havneplads, kort sagt at sejlglæden bevares. Det kan du kun opnå med et stel gode sejl.

Fordi gruppen giver så store fordele i form af besparelse ved indkøb og fordi vi er så mange som bidrager til udviklingen, stiger vore priser i Danmark ikke, til trods for de mange forbedrede detaljer på sejlene.
Vi kan levere meget mere for de samme penge.

Lidt fremtid:
Quantum Sail Design Group er på bemærkelsesværdig kort tid vokset til den næststørste sejlmager kæde i verden. Men væksten og størrelsen er ikke det afgørende.
Uden et unikt produkt i en anstændig kvalitet, er det hele intet værd.

QSDG vil ofre de resurser der skal til for at leverer det sejl som er en tand bedre.

Det være sig software udvikling, forbedring og udvikling af egne sejlduge, raffinerede sejldesign, godt håndværk, professionel rådgivning og aller vigtigst: Timer på vandet.

Vort gamle kendte sejllogo "Danebrogsspileren" er nu erstatttet af et Quantum logo.

 
Kontaktinformation © Quantum Sail Design Group  Amager Strandvej 50  2300 Kbh. S  Telefon: 7026 1296 
/ E-mail: info@sejl.dk