Nyheder fra Quantum Sail Design Group

 

Visione 3.1, Øhavet rundt

 
Visione 3.1 tager igen Line Honours pokalen i Øhavet Rundt 2013
19-08-2013 |

Distancesejladsen Øhavet Rundt i det sydfynske øhav, blev i 2013 uden de store udfordringer, og med kun ca. 50 deltagere, var feltet også reduceret betydeligt. Det blev mellemvind og slædesejlads på det meste af turen, så det var bare at holde på.

Vi sejlede på Team Visione igen en flot kapsejlads, med ganske få fejl på trods af reduceret mandskab, men var nok lige et par mand for lidt på kanten, til at hive de sidste par tiende dele ud af båden. Vi tog igen starten, efter en perfekt timing og placering på linjen, men efter en lige ud og lige tilbage tur, på de første 80% af banen, lå vi kun 2 minutter foran First 45 Tricky, der havde en fordel med sin længere vandlinje, og en stærk besætning til denne sejlads, men på de sidste 20%, hvor der blev lidt udfordring på nogle spilerben, sejlede vi yderligere 4 minutter fra.

Det var nok til at vinde Line Honours, og tage vandrepokalen med hjem på hylden igen, som forsvarende mester, men på handikap mål kunne vi ikke sejle fra de andre, på sådan en slædesejlads, og måtte i løbet tage til takke med en 2. plads, efter en flot sejlads af Tricky. Tillykke til Tricky holdet, med Aage Agergaard og Morten Henriksen i spidsen. Der venter nogle spændende og tætte sejladser fremover, imellem disse to både, ingen tvivl om det.

 

Sejlerhilsen

Per

Seneste nyheder

 

Nyheder fra Quantum

Arkiv - nyheder

 
Kontaktinformation © Quantum Sail Design Group  Amager Strandvej 50  2300 Kbh. S  Telefon: 7026 1296 
/ E-mail: info@sejl.dk