Rulleforsejls overtræk

 

 Vil du have den optimale beskyttelse af din rullegenua, bør du anskaffe dig rulleforsejlspose. Den er syet af kraftigere dug som giver bedre beskyttelse mod både UV, smuds og nedbør end den dug vi kan anvende på sejlet.

Posen trækkes op i spilerfaldet, medens skyderen til lynlåsen holdes nede. Når posen er trukket helt op, strammes en snørelukning med små blokke på bagsiden, så posen sidder stramt om sejlet. Det er nødvendigt med snørelukningen, fordi posen nødvendigvis må have en omkreds, som modsvarer sejlets største oprullede omkreds (ved skødebarmen), men det giver for meget løs dug i toppen der vil slide agterkanten, hvis den ikke strammes op. I bunden lukkes posen med en snørrelukning.
Posen har indsyet en lomme ved underkanten til at opbevarer skøderne i. Posen kan rulles ind i sig selv og proppes ned i den samme lomme når den ikke er brug.
 
Posen syes bl.a i disse farver.
 
Et lille tip:
Når du hejser posen op, så sæt en 1 meter lang elastikstrop i lynlåsens skyder og fast den anden ende af stroppen i dækket. Så kan du hejse posen op uden en hjælper til af holde i lynlåsen.
Når du har hejst den helt til tops, så slækker du 3-5 cm i faldet ogstrammer du hårdt ned i begge liner og fastgøre dem i dækket. Du kan evt. samle dem i en hage så du har den samme længde hver gang. Derefter sætter du faldet igen så posen strammes hårdt omkring sejlet.
   

 

 
Kontaktinformation © Quantum Sail Design Group  Amager Strandvej 50  2300 Kbh. S  Telefon: 7026 1296 
/ E-mail: info@sejl.dk